Wordt Donateur

Het donateursfonds van muziekvereniging Nieuw Leven uit Steenderen is in het leven geroepen om de gehele vereniging mede met andere inkomsten van bv. contributie, sponsoren en acties financieel gezond te houden.

Het donateurschap staat open voor iedereen die muziek als culturele en sociale activiteit belangrijk vindt, en is bedoeld voor personen die de vereniging financieel willen ondersteunen.

Met een rijke historie door de samenvoeging van 2 verenigingen namelijk st. Cecilia en DSS en bij vrijwel alle belangrijke activiteiten in en rond Steenderen aanwezig, is Nieuw Leven voor de meesten geen onbekende.

Naast het muziek maken bij allerlei gelegenheden heeft de vereniging ook de taak op zich genomen de plaatselijke muziekcultuur levend te houden door te zorgen voor een goede muzikale opleiding. Tevens heeft Nieuw Leven een goed contact met de scholen o.a. de Pannevogel in Steenderen in de vorm van educatieve muziekprojecten.

Om de vereniging de komende jaren levendig te houden en om een goed jeugdbeleid te kunnen voeren (want wie de jeugd heeft, heeft de toekomst) blijven voldoende financiële middelen een harde noodzaak.

Nieuwe donateurs zijn dan ook van harte welkom en hun bijdrage wordt zeer gewaardeerd.

Voor een jaarbedrag van minimaal € 5,00 bent u al donateur.

U ziet, het is voor u een uitgelezen kans om op een aangename wijze betrokken te zijn bij de toonaangevende muziekvereniging Nieuw Leven uit Steenderen. Wij verwelkomen u dan ook graag als nieuwe donateur en op onze concerten.

U kunt donateur worden door hier uw gegevens achter te laten, de betaling van het donateursbedrag gaat via automatische incasso.